pátek 18. února 2011

Nokia dává vývojářům zdarma E7 a Nokia WP7 telefony

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/nokia-giving-developers-free-e7-and-nokia-wp7-device-when-availa/:
Nokia boj těžký boj, aby si ponechal komunitu vývojářů, jak se přepne zaměření na Windows Phone a Microsoft Windows Mobile Developer Tools z toho, co bylo společné Symbian / MeeGo smartphone strategie sjednocena pod rámec pro rozvoj Qt. Jako takový, Espoo právě oznámila své Launchpad členů, že bude příjem cca 1.000 dolarů ve volném hardware v podobě nové Nokia vlajková loď E7 QWERTY jezdce a "Nokia WP7 zařízení", jen co je k dispozici. Nokia je také házet na několik dalších podnětů, jako je volný přístup na další Nokia World / Nokia Developer Summit, tři měsíce zdarma technickou podporu pro všechny technologie Nokia (pouze 10 vstupenek), volný Zkušenosti uživatelů hodnocení pro jednu aplikaci, obchodní rozvojové pomoci, a pomoci publikování aplikace na obchod Ovi. To je skvělá zpráva i pro nás jako šanci vidět unikly fotky, že první zařízení Nokia WP7 právě dramaticky zvýšily.

Nokia dává vývojářům zdarma E7 a Nokia WP7 telefony původně objevila na Engadget na pá. 18 únor 2011 07:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink @ Stroughtonsmith (Twitter) | zdroje SlashGear | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat