pátek 18. února 2011

Fujitsu HOAP-2 robot ubrousky tabule čistý - lidstvo další na řadě? (Video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/18/fujitsus-hoap-2-robot-wipes-whiteboards-clean-humankind-next/:
Už je učil, jak se otočit palačinky a střílet šípy , a teď výuky humanoidi smazat tabuli. To je pravda, stejné lidi, kteří vám dali iCub v měkoučký čelenka jsou zpátky na to se to HOAP Fujitsu-2, humanoidní robot, který vypadá, že to souvisí s Jetsons 'služka, a mohlo dojít ke ztrátě suché mazání tabule čistý přes horní-tělo kinesthetic učení. Zatímco vědci v platnost robotu paži prostřednictvím řady vymazání hnutí, připojené síla-snímač točivého momentu záznamy vzory, což HOAP-2 se napodobovat jeho předchozí akce, a voila! Máš nepopsaným listem. Jistě, tento malý chlapík vypadá zcela neškodné ve srovnání s úklonou-a-šipka-ovládat iCub, ale nahradit gumu s vystřelovací a lidská rasa je v celém světě bolet.

Pokračovat ve čtení Fujitsu HOAP-2 robot ubrousky tabule čistý - lidstvo další na řadě? (Video)

Fujitsu HOAP-2 robot ubrousky tabule čistý - lidstvo další na řadě? (Video) původně objevila na Engadget na Pá. 18 únor 2011 04:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Plastové Pals | zdroje Peter Kormushev | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat