pátek 18. února 2011

Taneční hry pravidlo americké diagramy, 360 tvrdí, dominance

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/_v_TqW5tYwk/dancing-games-xbox-360-appear-to-rule-charts.ars:

Microsoft tvrdí, že "vedoucí konzole" v hardwaru tržby za leden 2011 381.000 prodaných kusů, a protože nikdo jiný se rozhodl podělit se o své čísla, budeme mít společnost na jeho slovo. Snažím se dát dohromady ucelenou představu o prodeji od nyní-neúplných údajů NPD Group je náročné, protože musíme spolehnout na samotné společnosti, aby self-report prodej. Pokud nemáte dobré zprávy, budete držet jazyk za zuby.

Na vědomí, podívejte se na best-selling hry za měsíc. Jsem jediná osoba, která se cítí starý?

  1. Call of Duty: Black Ops (360, PS3, Wii, NDS, PC)
  2. Just Dance 2 (Wii)
  3. Dead Space 2 (360, PS3, PC)
  4. Little Big Planet 2 (PS3)
  5. Zumba Fitness: Přidejte se k Party (Wii, 360, PS3)
  6. NBA 2K11 (360, PS3, PSP, Wii, PS2, PC)
  7. Assassin Creed: Brotherhood (360, PS3)
  8. Dance centrální (360)
  9. Michael Jackson zážitek * (Wii, DS, PSP)
  10. DC Universe Online: Další legenda je vy (PS3, PC)

Podívejte se na všechny ty taneční hry! Dance Central Microsoft Kinect ukazuje, jak dobře chápe Harmonix hardware a to, co lidé chtějí od tohoto druhu zkušenosti. Opravdu, to zůstane jedním z mála, musí-mít tituly pro platformu. Ale kolik z vás hráli některý z těchto dalších tanečních titulů? Bychom měli být, která je kryjí? Jsem upřímně na rozpacích: to je jeden z těch časů, kdy mám pocit, jak mé vlastní vkus a naše základní publikum mají velmi málo co do činění s tím, co se zbytkem herního vesmíru hraje.

Tam je velký širém světě tam venku, a lidé tráví hodiny každý den tance před svými televizory. Jak rytmus hry pád ze slušnosti, taneční hry vzít jejich místo.

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat