úterý 1. února 2011

Google Hudba a on-line Android Market by mohla být oznámena zítra

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/google-music-and-web-based-android-market-could-be-announced-tom/:
Google Android-centrické poslední událost, Google I / O v polovině loňského roku, k nám choval na pár delikátní dema, která nyní může konečně být odbočka do mobilních reality. Jeden z nich byl webový klient pro Android Market s instalací OTA - stačí vyhledejte aplikaci, kterou chcete nainstalovat, zatímco na ploše a vybrat si, aby se zasadila ji do přístroje Android - a druhý byl tzv. cloud-based hudby a zálohování sluľbu streamování. Latter má protože zvedl přezdívku na Google hudby v následujících pověsti, a dnes oba dostávají některé spekulativní podpora pro spuštění na zítřejší akci včelí plástev . Android, a já se zasvěcených zdroj tvrdí, že on-line Android Market je konečně připravena roll ven, vzhledem k tomu, BusinessWeek zprávy Andy Rubin míří do Google digitální hudby tým a má také software připravený na vydání, což může v určitém okamžiku v tomto měsíci. Vzhledem k důležitosti obou nových přírůstků, je to velmi logické, Google alespoň oznámit a ukázat jim, pryč opět zítra. Pak se můžeme vrátit k čekání na další aktualizaci Android.

Google Hudba a on-line Android Market by mohla být oznámena zítra původně objevila na Engadget na út. 01.02.2011 15:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Android a já , BusinessWeek | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat