úterý 1. února 2011

Comcast, Time Warner řešení zajišťuje TNT, TBS ukazuje na VOD, live streaming

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/comcast-time-warner-deal-ensures-tnt-tbs-shows-for-vod-live-s/:
Comcast oznámil, live streaming na své IPAD a (nastávající) Android Xfinity TV aplikace nebyla daleko za poslední měsíc, a teď je to oznámila nové dlouhodobé vypořádat s Time Warner, která přináší více obsahu, aby všechny jeho Všude-spojené úsilí TV. To znamená, že ukazuje od TNT, TBS, CNN, HLN, truTV, Turner Classic Movies, Cartoon Network a Dospělý plavat na Xfinity TV.com, kabel VOD a mobilní aplikace a kromě živého streamování videa v průběhu tohoto roku jako součást většího dohody mezi Time Warner a Comcast. Horlivý prohlížel si všimnout, že okno "několik týdnů" pro debut přímé přenosy na iPads rozrostla jednoduše "později v tomto roce," doufejme, že to není skluzu, zatímco firma se zaměřuje na jiné míče ve vzduchu jako jeho nákup NBC, potenciální nový set-top box rozhraní a aplikací pro televizory Smart .

Pokračovat ve čtení Comcast, Time Warner řešení zajišťuje TNT, TBS ukazuje na VOD, live streaming

Comcast, Time Warner řešení zajišťuje TNT, TBS ukazuje na VOD, live streaming původně objevila na Engadget na út. 01.2.2011 16:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Comcast Voices | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat