úterý 1. února 2011

Apple odmítá Sony Reader app, opravdu nechce, nákup obsahu z ostatních (update: Apple říká, že to potřebuje oficiální in-app nákupy)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/apple-rejects-sony-reader-app-doesnt-want-you-buying-content-f/:
Je to už docela dlouho, protože Apple je pevně otěže na App Store byla předmětem stojí za diskusi , ale oni jsou zpátky v centru pozornosti nyní poté, co společnost odmítá Sony Reader aplikace pro IOS. Důvody pro Sony bylo to, že Apple nebude již akceptovat aplikací, které umožňují in-app nákupy obsah, který nejdou přes Apple sám, a navíc, nebude tolerovat, že aplikace přístupu materiál zakoupené prostřednictvím externí obsah obchody. Tak Sony Reader Store je mimo - ale počkat, není app Kindle trávit svůj čas servírují Kindlebooks? No comment byla nabídnuta v této věci buď z Apple nebo Amazon, zatímco Sony Reader Uchovávejte stránka popisuje situaci jako "slepá ulička", a slibuje, že budou usilovat o "jiné cesty, aby zkušenosti Reader Apple mobilní zařízení." Do té doby, můžete získat app Reader pro Android , nebo jen číst knihy na zařízení určených k tomuto úkolu.

Update: Jak poznamenal Harry McCracken po dobu Technologizer , byl skutečně Apple dlouhodobou politiku zakázat in-app nákupy - Kindle a kout aplikace poslat do prohlížeče - takže touha Sony k tomu bude muset být hlavní příčinou pro použití čtečky odmítnutí. To však nevyvrací druhou obavy vyjádřené v New York Times článek, že Apple nebude tolerovat obsah přinesli z externích skladů, což je nepříjemný vývoj, je-li to pravda.

Update 2: Vypadá to, že McCracken přibitý - Apple přijít s prohlášením zdůraznit, že App Store pokyny vyžadují, aby aplikace, které umožňují obsah nákupy musí také umožnit jim in-app přes oficiální Apple iTunes-couval systému. Můžeme si představit, že Sony je nadšená s nápadem řezání Apple na obsah Reader, ale pokud chtějí hrát míč, měli by být schopni skóre schválení.

Apple odmítá Sony Reader app, opravdu nechce, nákup obsahu z ostatních (update: Apple říká, že to potřebuje oficiální in-app nákupy), původně objevila na Engadget na út. 01.02.2011 12:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9to5Mac | zdroje New York Times , Sony Reader obchod | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat