úterý 1. února 2011

Motorola Xoom pozemky v dobrých rukou Čadu Ochocinco je, je 'dost děsivý'

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/motorola-xoom-lands-in-chad-ochocincos-safe-hands-is-pretty-a/:
Motorola Xoom je vydání je blízko , velmi blízko . Jak víme, že? No, Moto má právě jednu podal Čadu Ochocinco - jedna z nejvíce nedbalosti NFL je upovídaný hráčů - a nebudete dělat, že se nedokončený produkt. Pro jeho část, Čadu nalezení tablet voštinová být "dost děsivý" a lítostivě informoval Motorola, že "nebude to dostat zpátky." Sledování Čadu je tweets ukáže, že on je právě přistál v Dallasu, pozemek letošní Super Bowl , kde je přijal Android-řízený hardware. Něco nám říká, ani on, ani Motorola tablet stráví příští týden skrývá ve stínech - podívejte se na obrazovce mnohem více času na to jak v nahromadění na velká hra (a Moto je velký poločase ad ). Poslední poznámku? Čad obraz nahoře byl pořízen pomocí iPhone 4. Odhaduji, že se natáhl pro Atrix 4G .

[Díky, Zizo]

Motorola Xoom pozemky v dobrých rukou v Čadu Ochocinco, je 'dost děsivý' původně objevila na Engadget na út. 01.2.2011 03:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje @ Ochocinco (Twitter) , (TwitPic) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat