úterý 1. února 2011

PlayStation Přesunout šel k PC pod úředním 'Přesunout serveru' projekt

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/playstation-move-headed-to-pcs-under-official-move-server-proj/:
Chybička se vloudila. Vypadá to, že plány Sony, aby její PlayStation Přesunout řadič oficiální PC příslušenství byly bez okolků odhalila v popisu Sony Computer Entertainment America diskuse naplánováno na Game Developers Conference 2011. Podle synopse, bude John McCutchan, SCEA náskok pro herní systémy a Podpora pro vývojáře, být na straně k diskusi o "Přesun serveru projektu, který bude dělat to pro akademiky a fandy vyvíjet software pomocí PlayStation Přesunout řadič na vlastní PC. " Hmm, zní to jako někdo cítí odstrčený všemi neoficiální Kinect hackery , která by mohla být zpracována tak, aby oficiální podpory společnosti Microsoft někdy letos v létě . Nyní jděte hit se zdrojem níže uvedený odkaz si můžete přečíst popis pro sebe.

PlayStation Přesunout šel k PC pod úředním 'Přesunout serveru' projekt původně objevila na Engadget na út. 01.02.2011 04:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gamesindustry.biz | zdroje GDC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat