úterý 1. února 2011

Intel Sandy Bridge čipové sady chyba identifikována jako tulák tranzistor ovlivňující SATA porty

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/intel-sandy-bridge-chipset-flaw-identified-as-a-rogue-transistor/:
Intel zvýšil poměrně málo obočí včera sdělila, že její Cougar bod čipsety trpí nevyléčitelnou designová záležitost , která by potenciálně degradovat Serial ATA transfery v průběhu času. AnandTech odešla do problému dostat se do kontaktu s Intel hledat další informace a problém, jak to dopadá, je jediný tranzistor, který je náchylný k vyššímu úniku proudu než snesitelný. To může nejen snižovat výkon přes 3 Gbps SATA porty, to může skutečně udělat jim nepodaří úplně. Tam je více potěšující zprávy, nicméně v tom, že jsou pár 6Gbps portů SATA na chipsetu neznepokojovaný tohoto onemocnění, takže zařízení a uživatelů, nikdy nezapojujte kabel do přípojky 3Gbps mohou jen dál, jako kdyby se nic nestalo. Pro všechny ostatní, opravy a výměna služeb probíhá nyní, se rozpočet Intel pro řešení tohoto problému řekl, aby byl štědrý 700 milionů USD.

Intel Sandy Bridge čipové sady chyba identifikována jako tulák tranzistor ovlivňující SATA porty původně objevila na Engadget na út. 01.02.2011 04:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AnandTech | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat