úterý 1. února 2011

Google obviňuje Bing 'podvádění,' vezou z jeho výsledků vyhledávání

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/google-accuses-bing-of-cheating-piggybacking-off-its-search-r/:
Dalo by se říct, Bing bere tágo od konkurence, ale to se zdá být více doslovně s výsledky vyhledávání stejně. Google Fellow Amit Singhal tvrdila, tolik a poskytlo určité zábavná (ne-li úplně chytrý), vyplývá z jeho "Bing Sting . " Zde je návod, jak to funguje: najít hledaný výraz, který vrátí žádné zápasy buď místo, aby "honeypot" stránku ručně se objeví na horizontu, pak asi 20 zaměstnanců společnosti Google, aby vyhledávání (a klepněte na horní odkaz) pomocí aplikace Internet Explorer s oběma doporučené stránky a Bing Toolbar o. Do dvou týdnů, Singhal tvrdí, hrstka (asi 7 až 9) na 100 nebo tak "honeypot" výsledky byly objevovat ve Bing. Bizarre volby taky, stejně jako mbrzxpgjys, hiybbprqag a indoswiftjobinproduction.

Takže, je to "podvod", jak tvrdí Singhal konkrétně? Experiment musel být běh s Bing nástrojů a / nebo Doporučená funkce hledání aktivován, který to výslovně říká, že jsou používány ke sběru dat a zlepšení služeb. A více populární vyhledávací termíny se vrátit různé výsledky, není to jako kdyby Microsoft používá non-veřejné informace, ale je to příklad při nekalé zkratku? To je debata jsme si představit, vzteky pro docela nějaký čas.

Google obviňuje Bing 'podvádění,' vezou z jeho výsledků vyhledávání původně objevila na Engadget na út. 1.2.2011 12:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Gizmodo | zdroje Země vyhledávačů | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat