úterý 1. února 2011

RIM ukazuje scénáře žijící ve sladké harmonii s BlackBerry pochodeň v nové video

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/rim-shows-playbook-living-in-sweet-harmony-with-blackberry-torch/:
Není žádným tajemstvím, že RIM scénáře bude potřebovat připojení k nedaleké telefon BlackBerry dělat hodně z jeho firemní zvedání těžkých břemen, a nové video vyslán firmou ukazuje dnes trochu podrobněji na přesně, jak to bude vypadat. Jedno-minutové, 54-druhé místo utrácí hodně jeho času v tabletě e-mailovou aplikaci, ukazuje, jak scénáře a pochodeň vedle ní jsou perfektně synchronizované - přečtěte si e-mail na jednu, hned to ukazuje přečíst na straně druhé, a tak dále. Také jsme se dozvěděli, že je zajištěná firemní údaje, které používáte na scénáře, zatímco přivázaná je v podstatě na úvěr - bude to zmizí, jakmile se odpojíte, což je jeden z důvodů, proč společnosti RIM vychvalováním to jako šroub-on pro všechny firemní BES prostředí, které nebude vyžadovat žádné další konfigurace nebo řádky datové služby. Video rozhodně nedělá moc odvolat příležitostné uživatele BlackBerry - víte, křivky a Pearl typy lidí - ale je to zajímavé, nicméně hodinky. Ověřte si to po přestávce.

Pokračovat ve čtení RIM ukazuje scénáře žijící ve sladké harmonii s BlackBerry pochodeň v nové video

RIM ukazuje scénáře žijící ve sladké harmonii s BlackBerry baterka v novém videu původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 17:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Uvnitř BlackBerry | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat