úterý 1. února 2011

Google říká, že nájem 'desítky' na podporu rozvoje Android app

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/google-said-to-be-hiring-dozens-to-boost-android-app-developme/:
Už jsme slyšeli o některých změnách, které Google plánuje provést na podporu app nákupy v Android Market, a vypadá to, že to je nyní také podnik značné in-house úsilí ke zvýšení počtu kvalitních aplikací, které jsou k dispozici. Podle The Wall Street Journal, Google plánuje najmout "desítky" v softwarových inženýrů, produktové manažery, uživatelské rozhraní-odborníky a "ostatní, kteří mají nápady pro mobilní aplikace," a to je zřejmě již posunul některé ze svých současných zaměstnanců na práci v tento nový "apps laboratoř." Jak se dalo očekávat, je, že se děje alespoň částečně uzavřít takzvaný "app propast" u Apple, a vypadá to, že nové aplikace budou sahají daleko za obvyklé vlastnosti Google - WSJ dokonce výslovně zmiňuje hry jako jedna z oblastí Zaměřím se na jejich. Aplikace by také zřejmě všichni zdarma (ale možná ad-podporovány), a Google je řekl, aby se snaží nalákat vývojáře s distribucí moci, všímat si toho, že bude moci na podporu aplikace v Android Market, a dokonce je předem -instalován na mnoha telefonech.

Google říká, že nájem 'desítky' na podporu rozvoje Android app původně objevila na Engadget na út. 01.02.2011 13:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Slashdot | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat