úterý 1. února 2011

Audi CEO Ruper Stadler, že čas s EV, odmítá cítit "euforie pro elektrická vozidla"

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/audi-ceo-ruper-stadler-taking-time-with-evs-refuses-to-feel-eu/:
Audi CEO Ruper Stadler přičemž jeho času s vývojem EV, odmítá cítit
Jak se auta na elektrický pohon , aby se cítíte? Nebudeme vám explicitní detaily, co druh pocitů stojící vedle Audi e-tron Spyder na CES inspirovala v nás, ale řekněme, že oni byli velmi dobří. Nicméně, CEO, který vystoupil z auta, že velmi, Rupert Stadler, odmítá se přehnala ve všech vzrušení EV. Společnost pracuje na baterie-poháněl R8 superauta, které přijdou ke konci příštího roku a spoustu dalších elektrických a hybridních modelů jsou ve vývoji, ale Stadler přebírá pomalu cestě k přijetí, řka:
Jsme stále v počáteční fázi s elektrickým vozidlem, pokud jde o uvádění na trh a zda se auta budou prodány či pronajaty, nebo bude jen sběratelské auto ... Neměli bychom přehánět euforie pro elektrická vozidla.
Proměny euforie je něco, co výrobci spotřební elektroniky se vyvinuly umělecká forma, házení do šílenství mezi fanoušky, inspirující pre-release tábor-out na pravidelném základě. Jsme neviděli nikoho táboření na autodům, protože ... vůbec. Možná je to poučení tam.

Audi CEO Ruper Stadler, že čas s EV, odmítá cítit "euforie pro elektrická vozidla" původně objevila na Engadget na út. 1.2.2011 11:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Automotive News Europe | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat