úterý 1. února 2011

Maschine Native Instruments recenze a 1,6 beta první pohled

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/native-instruments-maschine-review-and-1-6-beta-first-look/:
Vzhledem k tomu, nejprve chytil pozornost světa na NAMM '09, Native Instruments ' Maschine učinila značný rozruch ve světě elektronické hudby a výkon. Moderní re-představovat legendární Akai je odběr vzorků sekvencery, ale je toho MPC raison d'être - nahrávání a editaci samplů, sekvenční vzorky pro vytvoření stopy - a používá ho jako základ pro MIDI rozhraní / software, který je zároveň velmi známé a zcela unikátní. Maschine lze spustit jako stand-alone "aplikace nebo integraci s DAW (digital audio pracovní stanice) jako plug-in, a společnost slibuje, že docela dost, pokud jde o kvalitu zvuku a vylepšené workflow nad legendárních nástrojů Akai je. Ale to vyrovnat? Nedávno jsme vzít dobrý, tvrdý pohled na nejnovější verzi softwaru, 1,6 beta - a nemůžeme se dočkat, až se podělit o své myšlenky s vámi. Vyzkoušejte to po přestávce.

Pokračovat ve čtení Maschine Native Instruments recenze a 1,6 beta první pohled

Maschine Native Instruments recenze a 1,6 beta první pohled původně objevila na Engadget na Út. 01.02.2011 13:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat