úterý 1. února 2011

Visa přináší bezkontaktních plateb na Euro iPhone, nutné pro dongle teď

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/visa-brings-contactless-payments-to-euro-iphones-dongle-require/:
Visa začíná bezkontaktní platební pokusy o Evropské iPhone, pravděpodobně před NFC-umožnil iPhone
Jsme stále nějaký čas pryč od iPhoners budou moci využít na zaplacení cellies polštářky a odejít s nákupem, i když pověsti a analytici a odeslání práce všichni říkají, že nebude na dlouho. Nedostatek NFC-vybavený iPhone není zastavení Visa od zahájení jeho Visa Mobilní aplikace pro pokusy v Evropě, která nyní vyžaduje externí připojení, (poněkud starší) iCarte příslušenství od bezdrátového Dynamics. S app a dongle uživatelé mohou začít zkoušet na různých falešných platby NFC-umožnil terminálů v Evropě, pravděpodobně před vydáním vlastní NFC-podporovat iPhone někdy v příštích měsících. Pro tuto chvíli však je, že přidá zvláštní palec do svého telefonu výhodnější než tápání na kreditní kartu? Necháme naší evropské čtenáře, aby toto volání.

Pokračovat ve čtení Visa přináší bezkontaktních plateb na Euro iPhone, nutné pro dongle teď

Visa přináší bezkontaktních plateb na Euro iPhone, nutné pro dongle nyní původně objevila na Engadget na Út. 01.2.2011 09:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Computerworld | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat