úterý 1. února 2011

Vlastní-vyrovnávání Anybots QB nyní začíná dodávat, budoucnost TelePresence je nyní (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/self-balancing-anybots-qb-now-shipping-the-future-of-telepresen/:
Vlastní-vyrovnávání Anybot nyní začíná dodávat, budoucnost TelePresence je nyní
První přišli pro naše telepresence, a my jsme nemluvili, protože jsme si je nemohou dovolit. Pak přišli pro naše fyzická přítomnost, a tam byl žádný vlevo mluvit za nás. Ano, Anybots jdou, self-kompenzovat QB robot k dispozici pro nákup a přepravu teď, ale na 15.000 dolarů, že jsme myšlení příliš mnoho z vás bude skákat na tomto rozjetého vlaku na start. Jak jsme viděli v našich rukou-v prosinci self-kompenzovat roboty vám umožňují být někde, že nejste ovládané přes jednoduché webové rozhraní a umožňuje vedení na dálku sledovat a přejet prsty jejich peons dřině v kanceláři zatímco řekl execs pohodlně sedět doma. Tam je nějaký záznam z jedné z roboty v akci níže, který si radši dívat před jedním z nich zachycuje záznam z vás udržet v nečinnosti.

Pokračovat ve čtení Vlastní-vyrovnávání Anybots QB nyní začíná dodávat, budoucnost TelePresence je nyní (video)

Vlastní-vyrovnávání Anybots QB nyní začíná dodávat, budoucnost TelePresence je nyní (video) původně objevila na Engadget na út. 01.02.2011 11:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Anybots | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat