úterý 1. února 2011

GoPro začíná lodní 80 dolarů za HD LCD BacPac Hero, nemá prostor pro svůj oběd box (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/01/gopro-starts-shipping-80-lcd-bacpac-for-hd-hero-has-no-room-fo/:
GoPro začíná lodní 80 dolarů za HD LCD BacPac Hero, nemá prostor pro svůj oběd (video)
Zaměřené helmu fotoaparát a přehrávání záběrů je problém u většiny modelů. HD170 je snadné, ale pak udeří vás hodně hromadně. Contour pracuje na hledáčku app pro Android IOS a zařízení, která budou bezdrátově streamovat video, ale to není ještě. GoPro LCD BacPac, na druhé straně, je lodní doprava dnes. Strávili jsme trochu kvalitní čas s jedním na CES , malou obrazovku, která klipy na zadní straně 1080p HD Hero a umožňuje vidět to, co je natočeno a také přehrávat, co jste zachytili dříve. Jak můžete vidět, že přidá asi čtvrtiny-palec hloubky na kameru, ale přichází s náhradní zadní dveře zachovat kompatibilitu se všemi úchyty. Je to lodní nyní za 80 dolarů, což je poněkud drahé příslušenství za 300 dolarů fotoaparátu.

Galerie: GoPro LCD BacPac

Pokračovat ve čtení GoPro začíná lodní 80 dolarů za HD LCD BacPac Hero, nemá prostor pro svůj oběd box (video)

GoPro začíná lodní 80 dolarů za HD LCD BacPac Hero, nemá prostor pro svůj oběd box (video) původně objevila na Engadget na út. 01.2.2011 17:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje GoPro | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat