úterý 1. února 2011

Jetel SunBook nabízí 'první sluneční světlo připraven netbook,' sporné grafický design

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/31/clover-sunbook-offers-first-sunlight-ready-netbook-questionab/:
Když jsme se poprvé navázala kontakt s systemu SunBook Clover , to bylo ale jiskřičku v Pixel Qi transflektivní oko, ale dnes, malý chlapík je připravena vystoupit ze svého vlastního. Stejně jako Inkoust je Adam pojem , "první sluneční světlo-připravený netbook "balíčky dvojí osvětlení displeje, což vám umožní vypnout podsvícení LCD, zatímco pod přímým slunečním světlem a snížit své spotřeby energie na polovinu. Můžete si také nechat obě funkce pro snadné indoor-venkovní přechody. Je to sportovní 1.66GHz Intel Atom N450 CPU, 1 GB DDR2 RAM, 10,1-palcový displej, 1024 x 600 rozlišení obrazovky, USB 3.0, stejně jako WiFi a Ethernet schopnosti. Takže v podstatě je to naprosto přijatelné netbook (na papíře, přinejmenším) a je to balení slibný displej, ale musíme přiznat, že Clover je marketing pro SunBook listí něco být požadovaný. Ve skutečnosti, pokud bychom neviděli tuto věc na CES bychom poradit postupovat s opatrností. Je, že je to tu Pixel Qi pečeť, ale budeme ponechat rozhodnutí na vás. Můžete si koupit sluneční světlo-připravený netbook za 795 dolar přes webové stránky Clover je, hravě spojený dole ve zdroji.

Jetel SunBook nabízí 'první sluneční světlo připraven netbook,' diskutabilní design původně objevila na Engadget na po. 31 leden 2011 23:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje SunBook | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat