pondělí 3. ledna 2011

WSJ: Google plánuje 'digitální novinového stánku' sjednotit všechny noviny a časopisy pod deštníkem Android

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/02/wsj-google-plans-a-digital-newsstand-to-unite-all-newspapers/:
The Wall Street Journal má zaoblené svou klika zdrojů dnes představit další vynikající novým bitevním polem v boji mezi Google a Apple pro mobilní nadvládu. Konkrétně to hlásí, že Mountain View tým přiblížil Time Warner, Condé Nast a Hearst - tři z největších vydavatelů periodického tisku v USA - s cílem nabídnout jejich obsahu prostřednictvím služby Google-operoval "digitální novinový stánek" pro Android zařízeními. Odvolání pro mediální společnosti bude snazší cesta k monetizaci jejich obsah, zdá se, včetně možnosti, že Google by mohl mít menší část příjmů než 30 procent účtované Apple a Amazon . K dispozici je také slovo o vývoji v zákulisí na Cupertino, kde "několik změn v iTunes" Očekává se, že zlepšení vydavatele zkušenosti s používáním služeb, včetně usnadňuje nabídnout dlouhodobý předplatné a souvisejících slevy. Apple nic říct o věci, zatímco Google reagoval tím, že poznamená, že je vždy v jednání s vydavateli a nemá nic oznámit v tomto bodě.

WSJ: Google plánuje 'digitální novinového stánku' sjednotit všechny noviny a časopisy pod deštníkem je Android původně objevila na Engadget na ne. 02.01.2011 23:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat