pondělí 3. ledna 2011

Intel spustit film Insider službu s obsahem 1080p, Widi 2,0 vám umožní streamovat do vašeho televizoru

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/intel-to-launch-insider-movie-service-with-1080p-content-widi-2/:
Věděli jsme, že to byl Intel v plánu spustit jeho Sandy Bridge nebo Core procesory na veletrhu CES 2011 , ale ponechá na Chipzilla hodit v některých celkem překvapení před show. Ano, čtete titulek právo - Intel plánuje zahájit svůj vlastní film a video služby v prvním čtvrtletí roku 2011. Na rozdíl od iTunes nebo opravdu něco jiného tam venku, je Insider bude Intel umožní osobám s 2011-poháněl notebooky Core či stolních počítačů na nákup nebo pronájem nejnovější filmy v plném HD - ano, dobrý ol '1080p. Ale, proč právě je Intel se spojil s ateliéry, majitele obsahu, a video distributoři, kdy tolik jiných tam se snaží udělat to samé? V podstatě společnost sedí na dobré místo v boji proti hodně studia otázek film měl s distribucí videa ve vysokém rozlišení - Insider je vázána na nové procesory Core 2. generace, a tak poskytuje hardwarovou ochranu, spíše než software ochrana obsah. Podle Erik Reid Intel, společnost již zasáhla zabývá CinemaNow a Warner Brothers, a plán pro veškerý obsah, které budou k dispozici ve stejné době jako DVD nebo Blu-ray vydání. Není jasné, zda tam bude Insider portál pro všechny tohoto obsahu či jiné služby, pokud bude jen být certifikovány pro práci na hardwarové platformě, ale budeme se dozvědět mnohem více, jakmile se spustí.

Samozřejmě, že Intel nemá jen chci, abys se dívat na ty zcela Spankin 'nový 1080p filmy na displeji notebooku - to je tlačí Widi ve velkém stylu, a druhé generace, které budou pečené do nových systémů Core 2011, bude podporovat 1080p streaming a nakonec umožní přenos chráněného obsahu, včetně DVD a Blu-ray disky. Widi 2.0, jako jsou volání, bude hodně pracovat, jako původní verze se nám líbí, a tak vám umožní rozšířit plochu na HD monitor, ale bohužel, bude to vyžadovat nový HDTV přijímač, který umožní plné HD schopnosti a to ještě má, že dvě sekundy prodleva. Žádné slovo přesto na to, kdo dělá tyto boxy nebo kolik bude stát, ale budeme doufat naučit několik podrobností o velký tlak Intel svázat video obsahu na své nové procesory na své tiskové konferenci CES za pár dní .

Pokračovat ve čtení Intel spustit film Insider službu s obsahem 1080p, 2.0 bude Widi vám streamovat do TV

Intel spustit film Insider službu s obsahem 1080p, Widi 2,0 vám umožní streamovat do TV původně objevila na Engadget na po. 03.1.2011 00:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat