pondělí 3. ledna 2011

AOC je 8-palcový Breeze Android 2.1 tableta jde na mizině, prodává za 200 dolarů

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/aocs-8-inch-breeze-android-2-1-tablet-goes-for-broke-sells-for/:
Žádné peníze? Žádný problém! Svět craptablets významně vzrostl za posledních dvanáct měsíců, a nenajdete nás podpořit kdokoli přidat další k hromadě. Ale AOC se skutečně podařilo vytvořit poměrně slušné jméno pro sebe v průběhu let, byť v průmyslu LCD. Ve skutečnosti, to tady firma tvrdí, že je největším světovým výrobcem monitorů LED / LCD, ale je to těžké říct, jak tento typ odborných znalostí bude překládat v tabletě aréně. Nově byla zahájena Breeze babek dva trendy velikost obrazovky a rozděluje rozdíl - tam je 8-palcový dotykový panel zde, kompletní s 800 x 600 rozlišení obrazovky a řada fyzických tlačítek podél pravého okraje. Naleznete zde také procesor Rockchip, zastaralé kopii Android 2.1, nemluvě USB 2.0 port, 3,5 mm výstup pro sluchátka, vestavěné reproduktory, 802.11b / g WiFi, 4 GB vnitřní úložný prostor, slotem na microSD kartu a akumulátor to je údajně dobré pro až 12 hodin přehrávání audia nebo (šest hodin videa). Stále čekáme, že zavolá zpátky na jaký typ CPU je v shellu, ale pod 200 dolarů, budeme si hádat, že to není nejrychlejší křemíku v boudě. Anywho, bude to stříkající se na "velkých maloobchodních řetězců" na konci tohoto měsíce, pravděpodobně bude prst-k-prst s Augen pro vyjednávání-bin babek.

Pokračovat ve čtení AOC 8-palcový Breeze Android 2.1 tableta jde na mizině, prodává za 200 dolarů

AOC je 8-palcový Breeze Android 2.1 tableta jde na mizině, prodává za 200 dolarů původně objevila na Engadget na Po. 03.01.2011 09:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat