pondělí 3. ledna 2011

iPhone alarmy stále nefunguje, světy burácení vlevo a vpravo

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/iphone-alarms-still-not-working-worlds-crashing-left-and-right/:
Hej, ty - je to 3.ledna. Víte, v den, měl bys vrátit se do práce / školy / život. A den, vy jste měl chytit let jste měli rezervované po dobu tří měsíců. A pravděpodobně den, který jste měl dosáhnout spoustu dalších úkolů. Bohužel pro vás, je skutečně věřil, že svůj iPhone alarm by se opravit sám , když dnes se valil kolem, ale na základě stížností hordy vidět na Twitter a Facebook, řekl oprava je stále spánku. A tak, ty jsi ještě spí. I zde na Engadget velitelství, které jsme viděli iPhone 4 sluchátka neprobudí nás, jak jsem slíbil (na non-opakující se alarmy), takže kdo ví, kdy Apple posílí na talíř a tento problém řešit. Do té doby, jděte do toho a nastavit opakované buzení a zároveň jemně přechodu prsty na rukou a nohou. Nebo, víte, koupit baterie-poháněl budík z vaší babičky.

[Díky všem, kdo poslal to v]

iPhone alarmy stále nefunguje, světy burácení vlevo a vpravo původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 10:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat