pondělí 3. ledna 2011

Freescale oznámil i.MX 6 procesor řady, chce čtyřjádrových jader v telefonu

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/freescale-announces-i-mx-6-processor-series-wants-quad-cores-in/:
Freescale oznámil i.MX 6 procesor řady, chce čtyřjádrových jader v telefonu
Moc. Potřebujeme víc. Více pro streamované video, více pro hraní her, a další jen tak, že můžeme říct, že jsme to. Freescale nás slyší, a to je poskytování i.MX 6 sérií mobilních procesorů nabízí až čtyři jádra ARM Cortex A9 na 1.2GHz každého . To je dost pro 3D zobrazování na vaše auto infotainment systému, hudba-výroba na telefonu, možná trochu SETI akce na další inteligentní chladničky. Dokonce i 1080p30 enkódování videa je řekl, aby byl v dosahu těchto čipů '. i.MX 6 procesory budou k dispozici v jeden, dva, nebo čtyři základní konfigurace s až 1MB L2 cache. HDMI 1.4 podpora je na palubě, spolu s Gigabit Ethernet a USB 2.0, ale bohužel ne 3,0 . Zdá se, že je tu vždy na co těšit v příští revizi, ale že by mohl být docela čekat s i.MX 6 vzorků není nastaven začít až "později v tomto roce."

Pokračovat ve čtení Freescale oznámil i.MX 6 procesor řady, chce čtyřjádrových jader v telefonu

Freescale oznámil i.MX 6 procesor řady, chce čtyřjádrových jader v telefonu původně objevila na Engadget na Po. 03.01.2011 11:24:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat