pondělí 3. ledna 2011

Toshiba oznamuje nejmenovaný Tegra 2-poháněl Android tablet, čeká jen na voštinová

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/toshiba-annouces-unnamed-tegra-2-powered-android-tablet-waits-o/:
Nechte Tegra 2-hnaný, Android voštinová tablet oznámení může začít! Zřejmě (a pochopitelně ) pobývá od Folio 2 moniker, Toshiba se zahajuje CES s novým nejmenované 10,1-palcový tablet Android, a musíme říci, z našeho krátký pohled na non-pracovní jednotku před několika týdny, může Jen, co to znamená držet se od zbytku .. alespoň na spec a výrobní kvality přední. Tableta má kapacitní, vysoký 1280 x 800-rozlišení displeje spolu s akcelerometrem a senzor okolního osvětlení (nebo to, co Toshiba má přezdívaná jako adaptivní technologie Display). To také má 5 megapixelový fotoaparát zadní, stejně jako 2 megapixely front-čelí jeden. Jo, tohle je dobře zásobené a jen rychlý pohled na obrázky níže ukáže, že deska má plné velikosti USB a HDMI konektory, jeden mini-USB konektor a slot pro kartu SD.

I když jsme nemohli zapnout dual-core Tegra 2-poháněl tabletu, který bude nakonec provozovat "novou verzi Android určený pro tablety" aka voštinová , musíme říci EasyGrip, spill-odolné pogumované zadní cítil opravdu solidní v ruce a 1,7-libra, 0,6-palcová silná tableta se cítil srovnatelné s IPAD, pokud jde o přenositelnost. Jo, a jsme zmínit, že výše uvedené zadní kryt je vyměnitelné za chodu, takže nejenže můžete změnit jeho barvu, ale můžete vyměnit baterii? Říkali jsme vám to mělo některých složkách, aby to šlo daleko, ale my jsme samozřejmě chybí docela dost informací, aby se sem jakékoli další rozhodnutí. Toshiba tvrdí, že tablet bude uvolněna v první polovině roku 2011 a ceny budou konkurenceschopné, ale budeme kopat za víc, když se dostaneme do Vegas a doufejme, že hlášení zpět s některými dojmy z pracovní jednotku.

Toshiba oznamuje nejmenovaný Tegra 2-poháněl Android tablet, čeká jen na voštinová původně objevila na Engadget na po. 03.1.2011 03:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat