pondělí 3. ledna 2011

Swann je nárazuvzdorný, vodotěsný Sportscam popruhy na své lebky, zachycuje významné příležitosti

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/swanns-shockproof-waterproof-sportscam-straps-on-your-cranium/:
Bylo to horké minuty, protože jsme neviděli žádné nové nástroje z bezpečnostních-hlídal lidi na Swann , ale je to bít zpět s novou hlavou-montáž kamery na CES. Sportscam je známé zařízení - podobně jako Contour a Go Pro jednotek jsme si pohrávala s v minulosti - ale spíše než hledání optimální kvalitu obrazu při vyšší cenu, ten chlap drží základy. VGA fotoaparát je jen přihlásit klipy v rozlišení 640 x 480, tak HD feťáci nejlepší poohlédnout jinde. Ale je to stále uzavřen v robustním plastové skořepiny, která je oba nárazuvzdorný a vodotěsný, a to je schopným pojmout až pět hodin záznamu na jediný 16GB paměťové karty microSD. Tam je dobíjecí Li-ion baterie, která vydrží 2,5 hodiny, a to je dodáván s různými možností montáže (i když bychom navrhnout kolem hlavy, samozřejmě). Jak jsme se zmínil dříve, tohle je nižší-end produkt, a to 99 dolarů cena se může lákat ty, kteří by jinak nikdy za takovou věc. Plná verze je po přestávce, a bude to začne prodávat v USA příští měsíc.

Pokračovat ve čtení Swann je nárazuvzdorný, vodotěsný Sportscam popruhy na své lebky, zachycuje významné příležitosti

Swann je nárazuvzdorný, vodotěsný Sportscam popruhy na své lebky, zachycuje významné příležitosti původně objevila na Engadget na po. 3.1.2011 08:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat