pondělí 3. ledna 2011

PrimeSense a ASUS tým, aby Kinect-jako Wavi Xtion do HTPC

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/primesense-and-asus-team-bring-kinect-like-wavi-xtion-to-your-h/:
PrimeSense je mozkem je Kinect Microsoft, a chce větší kus koláče , ASUS má pověst pro oznámení nádherně potrhlých periferie každý rok. Na CES 2011 bude Wavi Xtion zaškrtnout obě políčka pěkně. V kostce, Xtion je PrimeSense 3D hloubky fotoaparát postavený výhradně pro PC, ale s důležitou twist - to se připojí na Wavi pole ASUS vidíte hned nahoře, který bezdrátově proudy svá data do vašeho obývacího pokoje PC, odstranění kabel nebo dva. Jo, a měl by ASUS přilákat dostatek vývojářů, bude to dokonce strhnout aplikací z Xtion on-line obchodu. ASUS říká, že uvidíme balíček komerčně dostupné po celém světě ve 2. čtvrtletí příštího roku - s UI a výběr aplikací a her na palubě - ale oni si vydání Xtion PRO vývojářské sady v únoru svádět vše, co Kinect hackeři do kódování kouzelné věci pro tuto platformu. Žádné další podrobnosti zatím, ale je tu událost v Las Vegas v tomto týdnu, kdy je ASUS, ale všichni zaručeně pochlubit. PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení PrimeSense a ASUS tým, aby Kinect-jako Wavi Xtion do HTPC

PrimeSense a ASUS tým, aby Kinect-jako Wavi Xtion do HTPC původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 13:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat