pondělí 3. ledna 2011

MSI podrobnosti Sandy Bridge, Fusion all-in-one před CES, škádlí posuvné obrazovce

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-details-sandy-bridge-fusion-all-in-ones-ahead-of-ces-tease/:
Právě jsme dokončili revizi rys-sbalil MSI Wind Top , ale přijde CES příští týden budeme mít další tři zkusit: AE2410, AE2210 a AE2050, každý s nejmodernější křemíku uvnitř. Notebook Italia hlásí, že tchajwanské počítačové společnosti pomocí Intel nové Sandy Bridge procesory v každém ze svých 24 - a 22-palcové soupravy, a popadl minimum-pohánět AMD Brazos APU pro rozpočet pravděpodobně 20-palcový model - který bude údajně ještě patří Blu-ray disku jako jeho Core 2 Duo bratranec . Všechny tři budou sportovní 1080p dotykový displeje a USB 3.0 porty, ale také vypadající novou funkci s názvem Super Charger, které bude účtovat připojené USB gadgetů , i když je počítač vypnutý . Inovací, být jistý, ale možná ne tak vzrušující jako koncept položky na snímku nahoře a dole - až nahoru je MSI Butterfly, který údajně má posuvné multitouch displej s deseti kontaktních míst, a po přestávce, najdete luxusní MSI Angelow. Zde je doufal, že za ceny, specifikace a high-res obrázky, jakmile se dostaneme do show.

Pokračovat ve čtení MSI detaily Sandy Bridge, Fusion all-in-one před CES, škádlí posuvné obrazovce

MSI podrobnosti Sandy Bridge, Fusion all-in-one před CES, škádlí posuvné obrazovce původně objevila na Engadget na ne. 2.1.2011 19:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Notebook Italia (1) , (2) , (3) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat