pondělí 3. ledna 2011

'Na světě nejlehčí' Samsung řemesla 3D brýle ve spolupráci s Silhouette

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/samsung-crafts-worlds-lightest-3d-glasses-in-partnership-with/:
Vy jste měli vědět, že jakmile LG hledal projektanta inspiraci pro zlepšení své 3D brýle, Samsung taky by se náborem mimo pomoci s jeho tři-dee brýle. Jistě by stačilo, Sammy se spojil s rakouskou projekční firma Silhouette dodat to, co tvrdí, jsou na světě nejlehčí 3D brýle, váží 28 gramů žalostný. Konstrukce je taková, že všechna elektronika jsou umístěny ve dvou přihrádek v zadní části specifikace, umožňující pro perfektní vyvážení hmotnosti mezi přední a zadní. Budou prý vejde na dospělé i děti, bude nabíjet bezdrátově, a také zjistit, kdy je 3D obsahu, který se vysílal na ně a automaticky zapnout a vypnout. Jejich schopnost poskytovat zajímavý obsah, aby se 3D televizory stojí za to však zůstává záhadou. Měli bychom být vidět spousta více těchto aktivních závěrky bezvýznamní na CES tento týden.

Pokračovat ve čtení nejlehčí 'Samsung řemesla' světa 3D brýle ve spolupráci s Silhouette

nejlehčí 'Samsung řemesla' světa 3D brýle ve spolupráci s Silhouette původně objevila na Engadget na po. 03.01.2011 01:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink OLED-Display.net | zdroje Samsung zítra | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat