pondělí 3. ledna 2011

VIZIO podrobnosti specifikace na VIA Tablet a prostřednictvím telefonu, odhaluje VIA Plus je Google TV

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/vizio-details-specs-on-via-tablet-and-via-phone-reveals-via-plu/:
VIZIO představila další informace o jeho plánech na nový rok, které se zdají z velké části skládá z obrovského tlaku na Android, od 4-palcový telefon a 8-palcový tablet běh (dosud nespecifikované) chuť na 1 GHz procesory VIA na nové Plus HDTV a Blu-ray přehrávače s Google TV zabudovaný Tablet VIA a VIA Telefon (ne nutně v konečném znění jména, soudě podle PR) mají několik dalších podrobností zmínil, když nevíme, jestli je telefon GSM nebo CDMA , to přece má 4-palcový displej, WiFi N, GPS, microSD slot, duální fotoaparáty a HDMI výstup, zatímco 8-palcový tablet přináší podobné kotlety bez GPS a nějaký druh připojení 3G.

Pokračovat ve čtení VIZIO podrobnosti specifikace na VIA Tablet a prostřednictvím telefonu, odhaluje VIA Plus je Google TV

VIZIO podrobnosti specifikace na VIA Tablet a prostřednictvím telefonu, odhaluje VIA Plus je Google TV původně objevila na Engadget na Po. 03.01.2011 08:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat