pondělí 3. ledna 2011

VIZIO odhaluje Via Tablet a telefon s operačním systémem Android, sub-300 dolarů 3DTVs před CES

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/02/vizio-reveals-via-tablet-and-phone-with-android-sub-300-3dtvs/:
VIZIO dělal jeho jméno balení high-end funkce v hodnota-cena HDTV a to s ohledem, že mentalita do nových oblastí, které odhalují tabletu jsme spatřili v noci růže ad Mísa jako 8-palcový Via Tablet a 4-palcový telefonicky. Oba budou OS Android a zároveň technický ředitel Matthew McRae neměl žádné vedlejší OS detaily Wall Street Journal, kombinace potvrdil přístup na trh a zvláštní tlačítka konfigurace nám myšlení voštinová je v pracích při svém propuštění letos v létě. Pouze telefonicky uvedené údaje jsou velikosti obrazovky a její přední a zadní kamery 5MP, zatímco tablet slibuje "vysoké rozlišení" displej, WiFi, tři reproduktory, Výstup HDMI a VGA kameru - ale žádné mobilní služby.

Očekávat, že výrobce televizorů se ve střehu, stejně, protože VIZIO říká, že to přinese 3DTVs na trh, které začínají na méně než 300 dolarů. Nových mobilních produktů bude i kravatu do své činnosti prostřednictvím televize Plus internet prostřednictvím služby, která zní hodně podobně jako Samsung Apps umožněním přístupu k Netflix, Facebook, Twitter, Android přístupu na trh (jít spolu se svým novým Google televize ) a dokonce i Na nový VIZIO služeb Poptávka film ve všech jeho zařízení. Budeme nálada naše nadšení lehce pamatovat nové televizory a iPhone app předvádět v loňském roce, že nikdy docela se to police, ale tento výlet do Las Vegas už dostali ještě zajímavější.

VIZIO odhaluje Via Tablet a telefon s operačním systémem Android, sub-300 dolarů 3DTVs před CES původně objevila na Engadget na ne. 02.01.2011 17:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Wall Street Journal | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat