pondělí 3. ledna 2011

Inhabitat Týdne v Zelené: vesmírných výtahů, plovoucích měst a solární chráněné pití stroje

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/02/inhabitats-week-in-green-of-space-elevators-floating-cities-a/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden představila Inhabitat několik příkladů neuvěřitelné futuristické architektury, počínaje epické plovoucí korábu , že domy self-držet město na moři. Také jsme viděli, plán na uhlíkových nanotrubek využít k vytvoření světa je nejprve kosmického výtahu , a přinesli jsme vám geniální sluneční-poháněl přístřeší , že sklizeň a čistí dešťovou vodu k pití.

V dalších novinek, Asie rozpumpovala svět ekologických dopravy jako Jižní Korea představila jako první na světě komerční elektrický autobus , a Peking zahájil plán na snížení odstranění chaosu snížením o registraci vozidla o 2 / 3. Máme také zkontrolována na elektrický supersport Bluebird , který se připravuje rozbít země Spojené království rychlostní rekord v příštím roce, a my jsme se důkladný pohled na letošní nejlepší vozidla na elektrický pohon .

Konečně, vítejte do roku 2011! Jako poslední odpočítávání zaznělo jsme se podívat na náměstí Times je oslňující 2011 eko míč , který je poseté 32.256 LED. Také jsme se ohlédl na Inhabitat v horní zelené energie , dopravy a tech příběhy roku 2010, a my jsme zaokrouhlí nahoru letošní nejlepší ekologické výrobky a nositelné technologické koncepty , které stojí změnit způsob, jakým jsme se obléct na den. A pokud jste běží pochůzky tento týden vrátit všechny nechtěné vánoční dárky, check out Amazon je nového preemptivní návrat nástroj - to by mohlo ušetřit na výlet v příštím roce.

Inhabitat Týdne v Zelené: vesmírných výtahů, plovoucích měst a solární chráněné pití stroje původně objevila na Engadget na ne. 02.1.2011 22:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat