pondělí 3. ledna 2011

McGill University výzkumníci předvést lunární vozítko prototyp s jedinečným 'iRing' kola

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/mcgill-university-researchers-show-off-lunar-rover-prototype-wit/:
Už jsme viděli vědci na University of Chicago a Cornell sedlinu použít k rozvoji zcela jiný typ robotické ruky , a vypadá to, že někteří lidé na McGill University v Montrealu, Kanada také byli s podobným přístupem k doslova znovu objevit kola. To je děláno jako součást výzkumu Měsíce světla Rover (nebo LELR) projekt, který se snaží vybudovat lunární vozítko, který je lehký a schopný navigovat náročný terén (např. na povrchu Měsíce), s lehkostí. Jedním z klíčových aspektů, který, samozřejmě, jsou kola, a řešení výzkumných McGill 'je něco, co nazývá "iRing" - kolo z chainmail-typu tkaniny a naplněný "granulované částice" (nebo drobné kusy kovu). , Který vytváří kolo, které je těžké a robustní, aby nedocházelo k odrážení kolem na Měsíci, ale stále dostatečně flexibilní, aby absorbovat šoky a překonat všechny překážky. Bude to vlastně vítr na Měsíci? To se teprve uvidí, ale vědci očekávají, že konečný prototyp kompletního rover (která by mohla nést i posádku) být kompletní na jaře roku 2012. Ujistěte se, že hit se přes níže uvedený odkaz pro nejlepší podívat se na vozítko na video.

McGill University výzkumníci předvést lunární vozítko prototyp s jedinečným 'iRing' kola původně objevila na Engadget na po. 03.1.2011 04:14:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Rádio Kanada | zdroje McGill Reporter | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat