pondělí 3. ledna 2011

OCOSMOS se vrací na veletrhu CES 2011 s Windows 7-založený herní handheld

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/01/03/ocosmos-returns-at-ces-2011-with-windows-7-based-gaming-handheld/:
OCOSMOS. Zvuk známé ? Pokud jste byli s námi za loňské divoké jízdy na podzim, ale zcela určitě bude. Z jakéhokoli důvodu, tento jihokorejské firmy jen vyjde ke hře, když na světě oči se dívají, a když jsme ještě neslyšel nahlédnout o produkty, které ohromil nás jen pár měsíců zpět, oblečení na výrobu poslední-druhá hrát za pozornost na letošním slavnostním. Vše, co musíme jít dál, pokud jsou obrázky výše a tyto dva údaje: tento nejmenovaný herní handheld bude chlubit dual-core procesor Intel a spouštět některé verze Windows 7. Jinými slovy, můžete dokončit do souboru aplikace Excel hned po pluh přes bona fide hru Windows. Doufáme, že se dozvědět více o toho chlapa včas, a můžete se vsadit, že budeme ukotvení pro hands-na čas, jakmile jsme dopadl na podlahu.

OCOSMOS se vrací na veletrhu CES 2011 s Windows 7-založené herní handheld původně objevila na Engadget na po. 3.01.2011 09:41:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat