pátek 27. května 2011

Xperia Hrát konečně přistane u O2 UK, k dispozici v černé nebo bílé

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/xperia-play-finally-lands-at-o2-uk-available-in-black-or-white/:
To trvalo jen chvíli , ale že O2-exkluzivní bílá Xperia Hrát se nakonec s námi. Začátkem tohoto měsíce, měl dopravce Spojeného království slíbili dodat hrát v červnu, ale zřejmě věci šly lépe, než se čekalo, jak nyní vidíme "na skladě" signage vedle jak černé a bílé modely herní telefon Sony Ericsson. Ceny jsou shodné pro obě barevné varianty, počínaje "zdarma" po připojení na drahé (34 liber za měsíc) dva-leté smlouvy a vrcholit u 430 liber ($ 702) na pre-zaplatit nabídky. O2 také hodí v odpovídající multimediální dokovací stanice plus tři bonusové hry dohodu přisladit. Jsme hádat, že Android 2.3.3 update , že Sony Ericsson právě vyjel pro Xperia Hrát by mohl mít konečně rozptýlily O2 software obavy, které umožnilo, aby nyní začít prodávat zařízení v vážný.

Xperia Hrát konečně přistane u O2 UK, k dispozici v černé nebo bílé původně objevila na Engadget na pá. 27.květen 2011 06:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink dialtosave.co.uk | zdroje O2 (bílá) , (černá) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat