pátek 27. května 2011

Sony Ericsson Xperia zvyšuje Arku a hrát na 2.3.3, zahrnuje integraci Facebooku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-ericsson-boosts-xperia-arc-and-play-to-2-3-3-includes-face/:
No, možná jen Sony Ericsson si zaslouží zlatou hvězdu za snahu. Před týdnem jsme informovali, že případné zavádění dlouho-rumored aktualizace integrace Facebooku by přišel vybrat Xperia série telefonů v tomto týdnu, a my jsme svědky procesu začít už dnes. Příjemci tohoto konkrétního tlačit jsou Arku a hrát, i když to přijde na všechny nové Xperia zařízení dolů na silnici. Zatímco ke stažení obsahuje Android 2.3.3 , hlavní důraz je kladen na "Facebook Uvnitř Xperia," jiný způsob, jak synchronizovat sociálních médií s jinými aspekty svého telefonu, jako jsou kontakty, kalendář a fotogalerie. Další vylepšení v balíčku patří WiFi stabilitu, lepší výkon baterie, HD video záznam představení (pouze Arc), a opravy chyb. Nepoužívejte stresu, pokud váš telefon neviděl update ještě, Sony Ericsson říká, že je to válcování postupně z důvodu problémů s jednotlivými trhy a nosič značky. Žádné konkrétní časový rámec byl dán, když společnost uvedla, že "to může chvíli trvat." Byste měli být jedním z těch šťastných příjemců, aby si to dnes, nicméně, vypnout zvuk v komentáři níže.

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson Xperia zvyšuje Arku a hrát na 2.3.3, zahrnuje integraci Facebooku

Sony Ericsson Xperia zvyšuje Arku a hrát na 2.3.3, obsahuje Facebook integrace původně objevila na Engadget na Pá. 27.květen 2011 00:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sony Ericsson | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat