pátek 27. května 2011

Telecommuniations přístroje pro neslyšící dostane zapřáhl do rotační telefon, hacknutý spustit Zork

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/telecommuniations-device-for-the-deaf-gets-hitched-to-a-rotary-p/:
V dnešní epizodě " Ale bude to běh Zork ? " chlapík jménem Ulysses dostal vinobraní hru spustit na TDD (telekomunikační zařízení pro neslyšící) - projekt, který on stavěl na odiv v Bay Area Maker Faire minulý víkend. V pohybu jsme opravdu jde, on lovil dole otočný telefon zvedl přímo z doby, kdy Zork byla u jeho nejoblíbenější (to by se na konci 70tých a na začátku 80. let). Pak, on modifikoval modem tak, aby zvukově spojený TDD může být propojen - pracujícím na pomalou přenosovou 45,5, aby bylo snadné i pro čtenáře, uvážlivý, aby udržel krok, jeden řádek v době na úzkém displeji TDD je. Jakmile toto bylo seřazeno, to nebylo úplně hladké plachtění, kdy Ulysses začala montáž komprimovaný Zork příběh souborů do systému. Zpočátku, on se pokusil pomocí Arduino Pro a Arduino Mega, ale zjistil, že ani dost paměti ubytovat komprimovaný soubor Zork příběh. Nakonec, on vzal různý připínáček a usadil se na rovině FitPC . Rádi bychom nic jiného, ​​než tu věc vidět v akci, ale místo video vřele doporučujeme vybojovat si několik minut a studoval fotografii Odyssea 'blog na zdroje odkaz.

Telecommuniations přístroje pro neslyšící dostane zapřáhl do rotační telefon, hacknutý běžet Zork původně objevila na Engadget na Pá. 27.květen 2011 10:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Hack den | zdroje Dial-A-Grue | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat