pátek 27. května 2011

T-Mobile G2x dochází restartu problémy, může být Gingerbread nápravu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/t-mobile-g2x-experiencing-reboot-issues-gingerbread-may-be-the/:
Připraveno pro dobrý příběh? Shromáždit kolem, děti, máme zajímavou jeden podíl. T-Mobile G2x se těší jeho podíl na diskusi v tomto týdnu, pokud jde o telefonu vznikla zažívají náhodný restartuje. Naše sága začala ve středu, jak jsme dostali tipy na G2x dostat vytáhl z obchodů kvůli "kvalitě obavy." Potvrdili jsme žádný inventář byl na skladě, ale T-Mobile e-mailem nám popírá, že byl nějaký důvod pro to jiné než vysoké poptávce. S telefonem je tak populární, že je fér, ne? Ne tak rychle.

Jak to dopadá, náš příběh nekončí. I-zní prohlášení byl rozeslán vysvětlovat, "malé procento zákazníků se vyjádřil k možnosti zlepšení a my pracujeme s LG dodat aktualizace softwaru." Trochu daleko od potvrzení restartu problémy (nebo chyby jakéhokoliv druhu, na to přijde), ale to je osvěžující slyšet jakési potvrzení minimálně. T-Mobile nedostal konkrétní na to, co ti "možná zlepšení" může znamenat, ale je dopravce také zopakovala plány narazit vlajková loď telefon do Gingerbread "do léta" - možná řešení chyby ve stejnou dobu. Konec našeho příběhu má přesto být psán, ale doufám že je to šťastný.

T-Mobile G2x dochází restartu problémy, může být Gingerbread nápravu původně objevila na Engadget na Pá. 27.květen 2011 09:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC Mag , TmoNews | zdroje Twitter (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat