pátek 27. května 2011

Windows Phone Web burza, Rodičovská kontrola přichází s Mango

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YtuaHnkHAQ4/windows-phone-web-marketplace-parental-controls-coming-with-mango.ars:

Windows Phone je Tržiště, v současné době přístupné prostřednictvím telefonu samotného a na ploše Zune software, bude získat Web přítomnost v nadcházející Mango vydání. Webové úložiště umožní prohlížení a nákup aplikací pro Windows Phone. Nové aplikace mohou být instalovány do telefonu automaticky po-the-air, nebo ručně instalovaný na kupujícího uvážení.

Tržiště bude také získat Rodičovská kontrola zařízení, což umožňuje rodičům zablokovat aplikace, v závislosti na jejich věku hodnocení a zabránit používání placených aplikací. Web burza bude také zefektivní stěhovat do nového telefonu, ale bude sledovat historii nákupů a umožňují programy přeinstalovat.

Ačkoli on-telefon burza aplikace funguje docela dobře-hlavně s vylepšeními, které Nodo opravit jeho funkci vyhledávání -on-line burza vypadá, že to bude rychlejší, jednodušší způsob, jak prohlížet a nakupovat aplikace.

Rodičovské kontroly jsou také výrazné zlepšení. Nedostatek rodičovské kontroly, je v současné době problém pro vývojáře aplikací na platformě, jako někteří vývojáři měli jejich aplikace zablokována kvůli schopnosti těchto aplikací show "grafické" představy o sexu nebo násilí. Herní vývojáři také v rozporu se stávající omezení obsahu. Rodičovská kontrola systém by měl umožnit Microsoft vyřešit oba problémy-i když specifické detaily o tom, co bude a nebude povoleno, jsou zatím k dispozici .

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat