pátek 27. května 2011

Sony říká, že PlayStation Network se vrátí do Asie, od zítřka

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-says-playstation-network-will-return-to-asia-starting-tomo/:
Dobré zprávy, Asie - PlayStation Network se konečně vrací. Dnes, Sony oznámila, že obnoví své herní sítě po celém kontinentu, více než měsíc poté, co podlehne ochromující data porušení . Společnosti PSN služby jsou již v provozu přes jiné části světa , a od zítřka, rozsvítí se opět na Tchaj-wanu, v Singapuru, Malajsii, Indonésii, Thajsku a dokonce i Japonsko, které bylo přechovávání vážné výhrady týkající se zabezpečení sítě. Hráči v Jižní Koreji a Hongkongu, zatím bude muset počkat o něco déle, než se vrátí k normálu, i když Sony doufá, že zcela vyřešit problém do konce měsíce. Společnost jistě zdá touží dát této ságy do postele , a z pochopitelných důvodů. Incident již náklady na Sony odhaduje 171 milionů dolarů v příjmech - nemluvě o nesčetné množství najednou pozoru spotřebitelů.

Sony říká, že PlayStation Network se vrátí do Asie, od zítřka původně objevila na Engadget na Pá. 27.květen 2011 06:40:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat