pátek 27. května 2011

Lenovo IdeaPad K1 tablet předvedení některých on-line prodejci, stále nejsou schopni kupovat-

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/lenovo-ideapad-k1-tablet-hits-some-online-retailers-still-not-b/:
Lenovo má stále není oficiálně potvrzeno, ale všechny příznaky ukazují na blížící se zahájení amerického jeho Android-založené IdeaPad K1 tablet. Je to jen hit FCC pod "K1" moniker začátkem tohoto měsíce, a to je teď dostali plnohodnotné výpis na Buy.com, doplněný specifikace a nějaké fotky, které ukazují mimo Lenovo "zvyk-postavené Android rozhraní." Ti specifikace zahrnují 10,1-palcový displej, procesor Tegra 2 (ne Snapdragon, jak jsme viděli na LePad ), 32 GB, duální kamery (5 megapixel zadní a 2 megapixel front-čelí), slot microSD karty, mikro HDMI out, a dokonce i slot pro SIM kartu - poněkud pozoruhodně je také uveden jako přichází s Netflix pre-nainstalovány. Zatímco většina z těch, specifikace jeví jako sázka na jistotu, zřejmě jiní nejsou zcela soubor v kameni, výpis alternativně se zmíní o obou Android Android 3.0 a 3.1, například, a to jak 1280 x 720 a rozlišení 1280 x 800 (ačkoli latter Zdá se pravděpodobné). A co víc, zatímco Buy.com neposkytuje cenu ještě ne, tablet také hit Krex Computers ze všech míst, kde je to uvedené na 510 dolarů. Hit se v galerii níže blíže podívat.

Lenovo IdeaPad K1 tablet předvedení některých on-line prodejci, stále nejsou schopni kupovat- původně objevila na Engadget na pá. 27.květen 2011 11:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Netbook Novinky |

Žádné komentáře:

Okomentovat