pátek 27. května 2011

Apple iCloud hudební služba bude automaticky zrcadlo vaší knihovny iTunes pomocí 'high-kvalitní' stop?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/apples-icloud-music-service-will-automatically-mirror-your-itun/:
Došlo k tolik tlachání o iCloud Apple , že si myslíš, že streamování hudby služba již byla oznámena a nabídky nabarvený . Ale je to pořád jenom fáma, dokud výkonné Apple vezme stádium a rozpoutá Amazon Cloud Player a Google Hudba konkurentem spoustu superlativů. To nezastavilo Businessweek z zintenzivnění s dobrým souhrn všeho, co je "známý" tak daleko, přičemž nám nějaké nahlédnutí do údajů o tom, jak bude služba fungovat a motivace, aby se to stalo. Jeden zjevení, pocházel ze tří lidí v vědí, tvrdí, že Apple bude skenovat 'iTunes zákazníci knihovny ( ahoj, LaLa ) a rychle zrcadlo obsahu na vlastních serverech Apple - žádný masivní DSL-dušení nahrát potřebné. A Apple bude se vám tělesa "nahradí" jakékoli stopy s nízkým datovým tokem "high-quality" verze, obchody ve svém plně licencované hudby schránka pro streamování na vaše připojená zařízení.

Samozřejmě, že tato hodnota-přidávat není zadarmo a bude jistě vyžadovat poplatek. Náklady pro spotřebitele, i když je stále velmi nejasná, pokud je služba integrace s Apple 99 dolarů za rok podvod MobileMe. A víte, že ty zvěsti o MobileMe nabízí jako bezplatnou službu ? Neměli bychom být překvapeni, pokud to zůstane na 99 dolarů s iCloud je vyhlášen jako "zdarma" funkci update, aka, 8,25 dolarů za měsíc objednání hudby. Bez ohledu na to, že je tento model předplatného, ​​která má hlavní popisky tak nadšený, jak to nakonec dovolí jim, aby si vynutil poplatky za všechny, že pirátské audio jste možná narazili na Napster, neboť byl upuštěn na nepřipravený hudebním průmyslu před deseti lety. Všechny příznaky poukazují na WWDC pro to získat oficiální, ale jsme si jisti, slyšet víc - mnohem víc - před konáním akce startuje 6. června.

Apple iCloud hudební služba bude automaticky zrcadlo vaší knihovny iTunes pomocí 'high-kvalitní' stop? původně objevila na Engadget na Pá. 27.květen 2011 03:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje

Žádné komentáře:

Okomentovat