pátek 27. května 2011

Cadence má 4-Bit Chrono hodinky vám umožní dělat obchod, převleky vaše vnitřní geek

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/cadences-4-bit-chrono-watch-lets-you-do-business-disguises-you/:
Pohled nahoře a všimněte si, normální, elegantní hodinky, že? Ne tak úplně ... Vidět, že jet-černý ciferník je houpací 4-bitové binární hodiny-bary v místě čísel, a dívat se velmi geek-chic dělat tak. Dnes oznámila, Cadence je 4-Bit hodinky je chrono revizi jeho $ 80 4-Bit hodinky, sportovní větší skříň, tmavší ciferník, větší odolnost proti vodě, a nejvíce pozoruhodně, displej UTC které vám pomohou zůstat v termínu, zatímco světoběžnictví. Svítící hodinová ručička - ideální pro pozdě v noci- hackování - jsou vedeny v pohybu s automatickým pohybem křemene Miyota zaklíněný uvnitř 42 mm z nerezové oceli, který je hodnocen vodě-odolné do pěti atmosfér (165 stop). Hodinky jsou dále chráněn safírovým-vrstvou křišťálové sklo, a navíc s černým koženým páskem, aby to extra nóbl. Při 4-Bit Chrono lodě přijít července, jak se jeden kolem zápěstí bude vám zpět 195 dolar, ale lstivě nosit váš geek Cred je pouze 119 dolar, pokud si rezervovat nyní - plná tisková zpráva je po přestávce, které vám pomohou se rozhodnout.

Pokračovat ve čtení Cadence je 4-Bit Chrono hodinky vám umožní dělat obchod, převleky vaše vnitřní geek

Cadence má 4-Bit Chrono hodinky vám umožní dělat obchod, převleky vaše vnitřní geek původně objevila na Engadget na Pá. 27.květen 2011 02:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cadence Watch Company | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat