pátek 27. května 2011

NHK dema Hybridcast streaming, týmy se na internet a kabelová televize pro vynikající 3D dodání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/nhk-demos-hybridcast-streaming-teams-up-internet-and-cable-tv-f/:
Se všemi hluk okolí konkurenční 3DTV technologie , je to snadné zapomenout na všechny důležité proces doručení : jak je váš televizor dostat jeho obsah, a co to znamená pro diváka? Může se to zdát banální, ale odpověď je všichni-příliš důležité, aby lidi na NHK, kteří doufají, že s cílem usnadnit poskytování Full HD pro 3D obsah pomocí nového hybridního systému vysílání. Myslíte, že jste již Full HD 3D? Zamyslete se znovu: většina vysílání 3D obsah je dodávána pomocí bok po boku přenosu, nutit dva obrázky (jeden pro každé oko) do jednoho snímku 1080p. To umožňuje 3D obsahu na potrubí prostřednictvím stávajících kanálů HD, ale když jsou oddělené obrazy obnoveného a zvětšené, rozlišení a kvalitu obrazu trpět. NHK doufá, že spor vyřešit přenos fixační vysílání s širokopásmovým streaming, to, co nazývá Hybridcast. V nedávném dual-stream demo, NHK poslal obrázek pro jedno oko přes standardní trubky HD televizní vysílání, a druhý přes tyto podivuhodné internet trubky, nakonec reassembling dva proudy do jednoho, Full HD obraz, připraveno pro vaše hladové oči. Tento prototyp aplikačního systému je málo více než demo hned, ale s trochou štěstí, bude to, že nám zcela nový důvod šílet o širokopásmové pásma čepice v blízké budoucnosti.

NHK dema Hybridcast streaming, týmy se na internet a kabelová televize pro vynikající 3D dodání původně objevila na Engadget na Pá. 27.květen 2011 04:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tech-On | zdroje NHK (pdf) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat