pátek 27. května 2011

Nové zpracování signálu zavádí BreakOut Stereo a Stomp za nejzávažnější z IOS hudebníků

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/27/new-signal-process-introduces-breakout-stereo-and-stomp-for-the/:
Pokud váš IPAD nebo iPhone je připravený hrát hlavní roli ve vašem příštím, prodáno-out koncert, můžete se podívat na dvě nové, IOS-přátelské rozhraní z Nového zpracování signálu. Na snímku nahoře je NSP je BreakOut Stomp - tlakové lití hliníku-obalil pedál, který slibuje předat kytaru signály z vašeho iDevice, bez nežádoucího zkreslení nebo detekce rušení. Jediné, co musíte udělat, je snímek stompbox do pedalboardu, háček to až do vašeho iPhone konektoru pro sluchátka a oheň se své oblíbené nahrávky nebo mixování aplikací . Vzhledem k tomu, dupat byl navržen s kytaristy v mysli, nedávno představila BreakOut Stereo je zaměřena spíše na DJ demografické. Přístroj nabízí v podstatě stejný IOS-propojení schopností svých pedálu-založené protějšek, slouží jako přenosné potrubí mezi IPAD a zesilovače nebo tabletop jednotky. Se může pochlubit dva kluci mono výstup, může tento malý chlapík být také použit s kytarami, mikrofony nebo míchání desek a je dostatečně odolné, aby přežili drsné a bubnové své další světové turné. Co se týče ceny, jít, BreakOut Stomp je prodávat za $ 155, zatímco Stereo bude vám zpět 135 dolar. Groove kolem přestávce vidět obraz posledně, nebo hit zdroj odkaz zjistit, jak se objednat.

Pokračovat ve čtení Nové zpracování signálu zavádí BreakOut Stereo a Stomp za nejzávažnější z IOS hudebníků

Nové zpracování signálu zavádí BreakOut Stereo a Stomp za nejzávažnější z IOS muzikantů původně objevila na Engadget na pá. 27.květen 2011 07:25:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Cool Myslivost | zdroje Nové zpracování signálu | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat