pondělí 28. února 2011

Zapnuto: Návrat z Mac

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/switched-on-back-from-the-mac/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.
Minulý týden Přešel na Nokia hledání diskutovali pomoci společnosti Microsoft vytvořit třetí mobilní ekosystému podél těch Apple a Google. To slovo - ekosystém - jasně přešel do panteonu módní slova, využití mnoho synergií z účel-postavený paradigmat. A přesto, budování a udržování ekosystémů je něco málo firem skutečně pochopili. Pravda technologie ekosystémy jsou více než jen úspěšný plošiny nebo házení mnoho produktů, spolu prostě proto, že jsou ve vlastnictví téže společnosti. Vyznačují se strategicky provedena péči.

Jedno pojetí, že Apple zřejmě převzaty z přírodních ekosystémů, je představa o koloběhu vody pravděpodobně jste se dozvěděli o základní škole. Apple se objeví teplo na život-udržení vody v oblasti inovací, které prochází mezi dobře-zakotvené trhu Mac a prudký růst na trhu IOS. Apple se zmiňoval o tento cyklus ve své Zpět k události Mac . Poté, co zdědil mnoho technologií od Mac OS X, IOS začala nabízet Mac OS X spustit obrazovky, full-obrazovka aplikace, app obnovení a automatické ukládání dokumentů. Tento týden oznámení, když ukazují, že cyklus může brzy být čísla opět v opačném směru jako Apple předváděl dva Mac technologie, které mohou dobře vítr zesiluje IOS ekosystému.

Pokračovat ve čtení Přešel na: Návrat z Mac

Zapnuto: Návrat z Mac původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 22:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat