pondělí 28. února 2011

ASUS Eee Pad Transformer se ukáže na sobě voštinová na CeBITu (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/28/asus-eee-pad-transformer-shows-up-wearing-honeycomb-to-cebit/:
Zde je trend můžeme dostat za: ASUS a ostatní jsou remixování stávající, přesto-k-být-povolený Android tablety s voštinová kde to má smysl, aby tak učinily. Eee Pad MEMO, například, je nyní bytí slíbil s portem Qualcomm nástupiště v době jeho uvedení na trh červen - a podél stejné linky, společnost ukazuje své Eee Pad Transformer zde na veletrhu CeBIT se upgrade voštinová. Na rozdíl od MEMO, Transformer je jen rovně Tegra 2 nastavení jako již-vypustil Xoom , což je pravděpodobně důvod, proč se jim podařilo dostat naloženo na tady a funguje relativně dobře v čas na show. ASUS má zde stavět se nezdá být v konečném znění - Android Market chybí, například - ale co bylo se zdálo, že běží hladce, s ohledem na vnitřní, bychom očekávali o nic méně. Postupujte podle přestávka na video (pardon chybí audio - tam byl nějaký mluví děje, že jsme našli rušivé).

Pokračovat ve čtení ASUS Eee Pad Transformer se ukáže na sobě voštinová na CeBITu (video)

ASUS Eee Pad Transformer se ukáže na sobě voštinová na CeBITu (video) původně objevila na Engadget na po. 28 únor 2011 14:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat