pondělí 28. února 2011

Scénáře Android app podporu zmínil během demo na MWC, staré BlackBerry objeví v Android ShopSavvy se přihlásí

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/playbook-android-app-support-mentioned-during-demo-at-mwc-old-b/:
Jako nepřirozený, jak by se mohlo zdát, zvěsti , že společnost RIM pracuje na nějakém druhu podpory aplikace Android pro QNX-založené scénáře tableta přetrvávají v různých formách po celé měsíce teď - a že jsem se objevil opět v videonahrávce uveřejněné od obce MobileMonday Rio kapitola rozvoje přijatá na MWC začátkem tohoto měsíce, kdy zástupce RIM zdánlivě říká, že "budeme také podporovat Android apps" po mluví o Java-založené nabídky. Samozřejmě, mohlo by to už představil některé chátra rousers nebo zástupce mohl jsem prostě odrážet zpět zvěsti, že je vidět na interwebs - ale bez ohledu na to, že přidá olej do ohně. Postupujte podle přestávce vidět video, že.

Ale to dostane divnější. ShopSavvy - což dělá z jeho verzí aplikace pro Android IOS a - začala se objevovat pár starších zařízení BlackBerry v Android stavět na využití statistiky o Flurry : Křivka 8300 a 8520, být konkrétní, spolu s 8600 modelu, který neexistuje (alespoň zatím). 8300, zvláště, je docela starověký na tomto místě a my jsme s těžko obal našeho mozku kolem herní plán společnosti RIM při přenosu Dalvik (nebo Dalvik-like) VM a související knihovny se k němu; když nic jiného, mohl Flurry být zmatený. Pak znovu, by mohlo příští-generace full-dotykový BlackBerry, které čirou náhodou spustit kompletní sadu aplikací Android v karanténě být docela přesvědčivé produkt, opravdu.

[Díky všem, kdo poslal tyto se]

Pokračovat ve čtení scénáře Android app podporu zmínil během demo na MWC, staré BlackBerry objeví v Android ShopSavvy záznamy

Scénáře Android app podporu zmínil během demo na MWC, staré BlackBerry objeví v Android ShopSavvy přihlásí původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 17:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrackBerry , BGR | zdroje ShopSavvy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat