pondělí 28. února 2011

Tablet ostuda! MSI WindPad 100A Pack 2 a Tegra bude loď s voštinová

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/28/tablet-shocker-msi-windpad-100a-packs-tegra-2-and-will-ship-wit/:
V tomto bodě, MSI byl předvádí svůj 10-palcový Android tablety na dobrou půl roku, ale alespoň tentokrát je to čistá přichází s některými parametry, a jsou to vlastně není tak zle. Jo, společnost uvedla své WindPad 100A na veletrhu CeBIT , a oznámila, že, stejně jako většina ostatních , je poháněn dual-core procesor Tegra 2 a trochu sladké voštinová, když narazí na trh na konci května nebo začátkem června. Model na ruce na veletrhu CeBIT byl spuštěn nějaký 2.X verzi Android, a hardware je totožný k jeden jsme viděli zpět na CES . MSI nám řekl, že ceny nebyly stanoveny ještě, ale doufejme, že stejně jako Sanjay Jha Moto je právě prohlásil, tyto tablety ceny bude klesat přijde v druhé polovině roku. Hit galerii níže pro některé užší hands-na záběry.

Tablet ostuda! MSI WindPad 100A Pack 2 a Tegra bude loď s voštinová původně objevila na Engadget na po. 28 únor 2011 16:43:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat