pondělí 28. února 2011

TI-Nspire grafy calcs získat plný barevných displejů, 3D, WiFi, a nový OS

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/28/ti-nspire-graphing-calcs-get-full-color-displays-3d-wifi-and/:
Bylo to dobrý rok, nebo tak, protože TI-line Nspire o grafickými kalkulátory dostal obnovit, ale to nebylo nic v porovnání s tím, co společnost plánuje pro letošní rok. Možná v reakci na měnící se časy (nebo Casio Prizm ), nové Nspire zařízení jsou stále dongle WiFi pro komunikaci s TI-Navigator stanic, 16-bit (320 x 240) barevný displej a řadu nových funkcí, včetně schopnost načítat obrázky a analyzovat obrázky pro takové věci jako funkce křivky a regrese. Snad ještě více vzrušující, nový Nspire OS 3.0 funkce 3D funkce - ano, ve stupních šedi TI-Nspire modely budou originální moci provést upgrade na nový OS, kdy bude k dispozici letos na jaře. A Tech Powered Matematický hlásí střední- dubna datum vydání, za cenu $ 165. Zcela naladěná? Vsadili jsme vás! Podívejte se na PR po přestávce pro více informací.

Pokračovat ve čtení TI-Nspire grafy calcs získat plný barevných displejů, 3D, WiFi, a nový OS

TI-Nspire grafy calcs získat plný barevných displejů, 3D, WiFi, a nový OS původně objevila na Engadget na po. 28 únor 2011 11:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Tech Powered Matematický | zdroje Texas Instruments | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat