pondělí 28. února 2011

Inhabitat Týdne v zelené: SunPower supplants Ford, láva energie, a přepravil ekologické bydlení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/27/inhabitats-week-in-green-sunpower-supplants-ford-lava-power/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Tento týden Inhabitat viděl geotermální energie projektů vyzvednout páry po celém světě jako Island očima tekuté magma jako zdroj energie a ve Velké Británii snaží kohoutku geotermální rezervy pod Newcastle . Také jsme viděli, vědci vyvinuli elastický sluneční-poháněl senzor , který dokáže detekovat pokles pin, a byli jsme ohromeni tím, skvělý systém, který používá k léčbě řasy odpadních vod a generovat palivo jedním tahem pera.

Také předvedla několik inovativních příkladů high-tech architektury - Wales ' futuristické Newport tranzitní stanice a masivní zeleno-zastřešené inovace rozbočovač , který je nastaven, aby se stal Botswana první LEED-Certifikovaná budova. Sluneční-poháněl struktury byly žhavé téma, stejně jako jsme se podívat dovnitř neuvěřitelné SunPower zrekonstruované sídlo , dozvěděl se o novém umístění 2011 Sluneční Decathlon , a předvedla fotovoltaické-poháněl alpskou ekologickou přístřeší .

Konečně týden jsme dostali tuto sadu na start jarní sdílením našich pět oblíbené zelené zahradní nářadí gadget a dešťové vody recyklačního systému , který přichází s kompletní solární čerpadlo. Také si všiml elegantní kolébku-k-kolébky pláštěnka , která bude odrazit hrozící sprchy a obratný vlna IPAD kryt , který udrží vaše tabletu útulný v větrného počasí.

Inhabitat Týdne v zelené: SunPower supplants Ford, láva energie, a přepravil ekologické útulku původně objevila na Engadget na ne. 27 únor 2011 23:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat